Pronk met projecten op LinkedIn.

Zakelijke professionals, dat is waar het sociale medium LinkedIn zich op focust. Weinig poespas, maar berichten welke echt gericht zijn op bedrijven en de impact die zij maken. Wanneer jouw bedrijf zich richt op de zakelijke markt, dan is het een interessant kanaal om te overwegen. Indien jij producten of diensten levert welke ook interessant zijn voor bedrijven, dan is LinkedIn uitbesteden eveneens het overwegen waard.

En, hoe werkt LinkedIn uitbesteden?

LinkedIn is ’s werelds grootste professionele netwerk op internet. Waar het vroeger voornamelijk door professionals werd gebruikt om een cv te uploaden voor het vinden van een baan en professionele relaties te versterken, vinden de laatste jaren steeds meer bedrijven dit online social media platform. Niet geheel vreemd, want met een netwerk van 4,6 miljoen Nederlandse professionals is de zakelijke doelgroep hier zeker aanwezig!

Binnen LinkedIn zijn er verschillende mogelijkheden om aan de slag te gaan. Wanneer je met jouw bedrijf op LinkedIn actief wilt zijn, dan dient er eerst een bedrijfspagina aangemaakt te worden.

Op deze pagina kunnen posts geplaatst worden met nieuwtjes en/of ideeën die je graag wilt delen met andere LinkedIn-gebruikers. Deze gebruikers dienen wel jouw bedrijfspagina te volgen om de berichten te kunnen zien.

Wanneer je het beheer van jouw LinkedIn uitbesteed, dan zorgen onze specialisten ervoor dat jouw pagina of profiel altijd up to date is en er een constante flow aan posts wordt gerealiseerd? Even de post checken voordat deze gepost wordt? Dat kan uiteraard!